URGENT

Primera jornada sense cap nou ingrés per COVID-19 als hospitals de Blanes i Calella

Compartiu aquesta història

Ahir dimarts va ser el primer dia en què no es va registrar cap ingrés per coronavirus als centres hospitalaris que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Als dos hospitals segueixen havent-hi 52 persones ingressades per culpa de la COVID-19, una xifra inferior a la registrada a principis d’aquest mes, quan el total de pacients ingressats era de 83.

En el cas de l’Hospital Sant Jaume de Calella no s’hi ha registrat cap defunció ni tampoc cap alta. Pel que fa als professionals sanitaris afectats per la malaltia, actualment la xifra és de 90.

D’altra banda, a l’Hospital Comarcal de Blanes s’han donat d’alta 2 nous pacients, amb un total acumulat actual de 56 persones. Actualment hi ha 25 pacients ingressats al centre blanenc, i segons les últimes dades tampoc s’hi ha registrat cap nova defunció ni cap nou ingrés.

Segons dades de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, facilitades per la CSMS, a la Regió Sanitària Girona, a la qual pertanyen els dos hospitals de la nostra zona, el nombre de casos confirmats de coronavirus és de 2.410, 82 més que en l’anterior actualització.

El nombre de persones ingressades en estat greu als centres d’aquesta regió és de 77, i el total d’hospitalitzats és de 582. A nivell d’afectació als professionals sanitaris, actualment són 505 els que han donat positiu per la COVID-19. Les últimes dades registrades deixen 6 noves defuncions per coronavirus a la Regió Sanitària Girona, amb un total d 301 persones mortes. D’altra banda, el nombre d’altes hospitalàries acumulades als hospitals de la regió és de 906.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics