Les videotrucades arriben als hospitals de Blanes i Calella

La Hortènsia, una pacient amb COVID-19 ingressada a Calella, en el moment de connectar amb la seva família - Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
La Hortènsia, una pacient amb COVID-19 ingressada a Calella, en el moment de connectar amb la seva família – Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Les persones ingressades per la COVID-19 als hospitals Sant Jaume de Calella i Comarcal de Blanes estan, des d’aquests darrers dies, una mica menys aïllades dels seus familiars. Tot i que la situació que representa el coronavirus no els permet estar en contacte directe amb ells, la tecnologia els permès reduir distàncies, encara que no sigui físicament.

Així, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, gestora dels dos centres hospitalaris de la nostra zona, ha posat a disposició dels pacients ingressats per la COVID-19 un total de 13 tauletes perquè puguin realitzar videotrucades amb els seus familiars, i d’aquesta manera poder mantenir el contacte.

La corporació assegura que, a més, la incorporació d’aquestes tauletes permetran a les persones grans, menys habituades a l’ús d’aquest tipus de tecnologia, poder gaudir-ne.

Sílvia Besalú, cap cap d’àrea de l’Hospital de Calella, posa en valor aquesta iniciativa, molt ben rebuda des dels centres.

Segons ha informat la CSMS, a tots els dispositius s’hi ha instal·lat una aplicació gratuïta perquè els pacients acompanyats sempre del personal d’infermeria puguin connectar-se amb qui vulguin, siguin familiars o amics, i que ho facin sense cost.

Besalú assegura que les videotrucades són una eina molt útil per poder millorar l’estat anímic, psicològic i emocional de les persones ingressades per la COVID-19.

L’opció de les videotrucades entre pacients i familiars ja s’havia posat en marxa fa uns dies als centres sociosanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva amb telèfons intel·ligents, i ara aquests espais disposaran també de tauletes per dur a terme aquesta tasca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics