URGENT

La CSMS publica un vídeo amb consells per les gestants que han de seguir amb les seves proves

Compartiu aquesta història

La corporació sanitària ha fet públic un vídeo en què la Doctora Marta González, cap de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Sant Jaume de Calella, explica les diverses recomanacions que les gestants han de tenir en compte durant aquests dies sobre el servei.

L’ens sanitari explica que, davant l’excepcionalitat que ha provocat la COVID-19, els centres de la corporació han hagut de reorganitzar-se per poder donar resposta tant als pacients contagiats pel coronavirus com als que no ho estan i que necessiten igualment atenció sanitària.

La corporació explica que, tot i que des del servei de Ginecologia i Obstetrícia es va fer una sectorització dels espais per poder continuar donant una resposta adequada a totes les dones, algunes d’elles continuen sense anar a fer-se les proves necessàries per por al contagi de la COVID-19.

És per aquest motiu que des de l’ens sanitari s’ha decidit fer públic un petit vídeo amb les explicacions de la doctora cap de Ginecologia i Obstetrícia sobre la continuïtat de les visites i ecografies i on es duen a terme.

Al vídeo, la doctora Gonzàlez explica com s’han pres diferents mesures, s’ha canviat la ubicació d’alguns espais per tal de donar la màxima seguretat a les dones, així com que es continua oferint seguiment telefònic en els casos en què no és estricament necessari el desplaçament al centre. A la vegada, la cap de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Calella insisteix en la importància que les gestants continuïn realitzant-se les proves de seguiment i control.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics