Malgrat crearà una comissió per estudiar la recuperació de la crisi del coronavirus

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Malgrat han decidit la creació d’una comissió per a la recuperació social i econòmica del municipi un cop passi la crisi sanitària per la COVID-19.

La voluntat del consistori és estudiar com s’articularan les accions que es puguin fer des del propi municipi per ajudar a recuperar l’activitat social i econòmica de Malgrat.

En aquest sentit l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, explica que, a banda de la participació dels partits polítics a la comissió, també es vol incloure als diferents sectors econòmics i socials de la localitat.

Mercader explica que la crisi del coronavirus ja està afectant al teixit empresarial, turístic, comercial o agrícola, però també al teixit associatiu i social del municipi i que, per tant, aquesta futura comissió de treball haurà de ser transversal per poder donar la màxima cobertura en les polítiques de recuperació.

Mercader es marca ara l’objectiu de reconèixer els representants d’aquests sectors per tal que puguin ser els interlocutors a l’hora d’estipular les futures polítiques de recuperació social i econòmica. Hi ha casos que són més senzill, com ara l‘Associació de comerciants, el sector turístic o les entitats culturals, però n’hi ha d’altres, com els autònoms que no tenen una entitat representativa al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics