URGENT

22 sancions en l’última setmana de confinament

Compartiu aquesta història
Foto: Policia Local de Palafolls

És el nombre total de sancions interposades per la policia Local de Palafolls la setmana  passada. És, de fet, la setmana que menys sancions s’han cursat al nostre municipi per incompliment de l’estat d’alarma.

Gran part de les sancions dels darrers dies s’han concentrat al cap de setmana, quan els agents denoten més relaxament de la població davant les mesures restrictives per evitar l’expansió del coronavirus.

Segons expliquen fonts policials es donen casos d’incompliments com  persones que volen viatjar a d’altres municipis de la comarca per fer la compra habitual. Així es va interceptar un veí de Blanes que volia anar a comprar a Calella. També hi ha persones que canvien de municipi per omplir el dipòsit de benzina per estalviar-se uns cèntims o joves que volen anar a veure amics o parelles a d’altres pobles.

En els darrers dies, la policia també ha multat a un avi i el seu net jugant a pilota a la via pública o a una família que passava l’estona al parc del centre o un jove que va reconèixer venir de comprar estupefaents.

Segons les mateixes fonts, també s’ha multat a una altra família que havia sortit a llençar les escombraries al contenidor més proper. Ho feien tots junts i amb vehicles.

Des del passat dia 15 de març, quan va començar l’estat d’alarma, la policia ha interposat 234 sancions per saltar-se les restriccions decretades a l’estat d’alarma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics