Busquen roba estampada per poder confeccionar mascaretes pels infants

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de la xarxa de persones cosidores voluntàries de Palafolls continuen confeccionant mascaretes per la població. La setmana passada el consistori va començar a fer el repartiment casa per casa, i des del grup de persones voluntàries s’està buscant ara teles de colors o amb estampats divertits per fer mascaretes de talles petites pels més menuts del municipi.

Els voluntaris han fet una crida a empreses o particulars que puguin cedir-los material per confeccionar les proteccions perquè es posin en contacte amb ells o amb l’ajuntament.

El consistori va començar aquesta setmana passada a repartir mascaretes pels diferents barris i urbanitzacions de Palafolls, amb un procediment que, tot i ser més lent del previst, l’Ajuntament s’assegura que és més efectiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics