URGENT

L’Ajuntament de Palafolls facilitarà la connectivitat als alumnes palafollencs

Compartiu aquesta història

El tercer trimestre del curs escolar, encetat la setmana passada, ha començat de manera totalment telemàtica pels i les alumnes d’arreu del territori, amb les escoles encara tancades i sense una previsió clara de quan tornaran a obrir. Aquest escenari ha obligat al Departament d’Educació i als centres a reorganitzar el model educatiu per garantir la continuïtat de l’aprenentatge entre els infants i joves, a través de la implementació de l’ensenyament telemàtic.

Educació ja va anunciar que repartiria dispositius i packs de dades a les famílies que ho necessitessin per tal de garantir l’accés a l’ensenyament, i ara l’Ajuntament de Palafolls, a través de l’àrea d’Educació, reforçarà aquest accés allà on no arribi la Generalitat.

Susanna Pla, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat que les escoles aportaran el dispositiu i el consistori la connectivitat a Internet, a través d’una distribució que farà el cos de la Policia Local.

La iniciativa es posa en marxa després d’un treball previ fet de forma coordinada entre les escoles i l’institut, Serveis Socials i el consistori, que ha servit per determinar les necessitats de les famílies.

Concretament, el que entregarà l’Ajuntament és un aparell similar a un router, que comptarà amb connexió a Internet gràcies a les dades cedides per una companyia telefònica. Tot plegat es prepararà des dels centres escolars i es donarà a la policia perquè aquesta en faci l’entrega a les famílies.

L’Ajuntament de Palafolls té comptabilitzats vora una vuitantena de packs de connectivitat per repartir entre les famílies del municipi, en coordinació amb els centres escolars, i es preveu que es puguin començar a distribuir a partir d’aquesta setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics