L’Ajuntament de Palafolls facilitarà la connectivitat als alumnes palafollencs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El tercer trimestre del curs escolar, encetat la setmana passada, ha començat de manera totalment telemàtica pels i les alumnes d’arreu del territori, amb les escoles encara tancades i sense una previsió clara de quan tornaran a obrir. Aquest escenari ha obligat al Departament d’Educació i als centres a reorganitzar el model educatiu per garantir la continuïtat de l’aprenentatge entre els infants i joves, a través de la implementació de l’ensenyament telemàtic.

Educació ja va anunciar que repartiria dispositius i packs de dades a les famílies que ho necessitessin per tal de garantir l’accés a l’ensenyament, i ara l’Ajuntament de Palafolls, a través de l’àrea d’Educació, reforçarà aquest accés allà on no arribi la Generalitat.

Susanna Pla, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat que les escoles aportaran el dispositiu i el consistori la connectivitat a Internet, a través d’una distribució que farà el cos de la Policia Local.

La iniciativa es posa en marxa després d’un treball previ fet de forma coordinada entre les escoles i l’institut, Serveis Socials i el consistori, que ha servit per determinar les necessitats de les famílies.

Concretament, el que entregarà l’Ajuntament és un aparell similar a un router, que comptarà amb connexió a Internet gràcies a les dades cedides per una companyia telefònica. Tot plegat es prepararà des dels centres escolars i es donarà a la policia perquè aquesta en faci l’entrega a les famílies.

L’Ajuntament de Palafolls té comptabilitzats vora una vuitantena de packs de connectivitat per repartir entre les famílies del municipi, en coordinació amb els centres escolars, i es preveu que es puguin començar a distribuir a partir d’aquesta setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics