Crida de l’Ajuntament per impulsar el comerç de proximitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc assegura que la pandèmia del coronavirus ha provocat grans afectacions a l’activitat econòmica dels petits negocis i comerços, i es per això que s’ha volgut sumar a la plataforma SlowShopping.cat, una eina impulsada des de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme que té per objectiu estimular l’economia circular i revifar el comerç local.

En parla Sílvia González, de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

La plataforma vol fer arribar les compres de proximitat a les llars dels clients que actualment es troben confinats a casa seva. Entrant al web adomicili.slowshopping.cat, els usuaris poden buscar els comerços i negocis per barri o localitat. Un cop localitzat l’establiment, podran contactar-hi per realitzar les compres necessàries i, un cop fet el tràmit, el client rebrà la comanda a casa amb les màximes garanties de seguretat i qualitat.

Pel que fa als comerciants, per poder aparèixer en aquest espai només cal que entrin a la mateixa pàgina slowshopping.cat i donar les diferents dades que els demanaran sobre l’establiment.

Els comerços interessats o que tinguin dubtes sobre aquesta iniciativa poden contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, a través del correu electrònic gonzalezpsl@palafolls.cat o bé de la mateixa FAGEM, a l’adreça fagem@fagem.org.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics