URGENT

Crida de l’Ajuntament per impulsar el comerç de proximitat

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc assegura que la pandèmia del coronavirus ha provocat grans afectacions a l’activitat econòmica dels petits negocis i comerços, i es per això que s’ha volgut sumar a la plataforma SlowShopping.cat, una eina impulsada des de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme que té per objectiu estimular l’economia circular i revifar el comerç local.

En parla Sílvia González, de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

La plataforma vol fer arribar les compres de proximitat a les llars dels clients que actualment es troben confinats a casa seva. Entrant al web adomicili.slowshopping.cat, els usuaris poden buscar els comerços i negocis per barri o localitat. Un cop localitzat l’establiment, podran contactar-hi per realitzar les compres necessàries i, un cop fet el tràmit, el client rebrà la comanda a casa amb les màximes garanties de seguretat i qualitat.

Pel que fa als comerciants, per poder aparèixer en aquest espai només cal que entrin a la mateixa pàgina slowshopping.cat i donar les diferents dades que els demanaran sobre l’establiment.

Els comerços interessats o que tinguin dubtes sobre aquesta iniciativa poden contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls, a través del correu electrònic gonzalezpsl@palafolls.cat o bé de la mateixa FAGEM, a l’adreça fagem@fagem.org.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics