URGENT

El Geriàtric de Palafolls instaura les videotrucades amb els familiars

Compartiu aquesta història

Des del passat dia 12 de març, els 57 residents al centre no poden rebre visites de l’exterior. Va ser llavors quan van començar les primeres mesures estrictes per evitar que el coronavirus entrés a la residència.

Per tal que els avis i les àvies mantinguin contacte amb els familiars que no els poden visitar físicament, el centre ja fa setmanes que permet realitzar videotrucades que permeten comunicar-se amb l’exterior no només amb la veu, sinó també amb imatge.

Aquestes videotrucades ajuden als avis que són a la residència, ja que els millora de l’estat anímic. Però també permet als familiars quedar-se més tranquils en comprovar l’estat del resident.

Eva Álvarez és la treballadora social de la residència de Palafolls.

A banda de la funció anímica, Álvarez explica que les persones canvien físicament i que aquestes videotrucades també ajuden a veure els canvis tant de la gent gran com dels familiars per mantenir viu el contacte visual també durant el confinament.

Les videotrucades amb els usuaris de la residència palafollenca es fan en un horari limitat, al matí i a la tarda, per evitar interferir amb les dinàmiques i rutines del centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics