URGENT

L’Hospital de Blanes redueix en 3 setmanes a la meitat el nombre de pacients amb coronavirus

Compartiu aquesta història

Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el centre hospitalari compta actualment amb un total de 19 pacients hospitalitzats amb la COVID-19, mentre que aquest nombre, el passat 30 de març, era de 38. Durant la jornada d’ahir dilluns es va registrar un nou ingrés i no es va registrar cap defunció ni cap alta.

D’altra banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha actualment 28 pacients ingressats amb COVID-19, i durant les últimes hores s’hi ha registrat una alta. Segons les últimes dades, en el centre calellenc no hi ha hagut cap nou ingrés ni cap nova defunció.

En total, als dos hospitals gestionats per la CSMS hi havia, ahir dilluns, 47 persones ingressades amb coronavirus, i el nombre de professionals sanitaris positiu per la COVID-19 als diferents centres de la corporació és de 60.

A la Regió Sanitària Girona, on s’integren els dos hospitals de la nostra zona, el nombre de pacients ingressats en estat greu és de 69, d’entre un total d’hospitalitzats que és de 514. Actualment hi ha 403 professionals sanitaris afectats pel coronavirus. D’altra banda, als hospitals de la demarcació s’han donat fins ara 1.209 altes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics