Una esllavissada talla la N-II a Calella

Foto: Ràdio Calella Televisió
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ràdio Calella Televisió

Aquest matí, una esllavissada de terra ha tallat la carretera N-II a l’alçada de Calella, just a l’alçada del revolt el Far. L’incidient ha tallat els dos carrils de circulació, i ha obligat a interrompre el trànsit a la via.

Al llarg del matí s’han iniciat les tasques per retirar la terra. Segons ha informat Ràdio Calella TV, està previst que l’operació s’allargui durant tot el dia. Posteriorment, segons informa l’emissora, es sanejarà i es consolidrà el talús de la muntanya, a l’espera del reconeixement tècnic que ha de determinar si cal protegir-lo amb una malla.

És el segon incident en dos dies que afecta el trànsit a la carretera N-II en aquesta zona. Aquest dimarts al vespre un pi va caure sobre un cotxe que circulava per la carretera a l’alçada de l’hotel Gran Sol, entre Calella i Sant Pol, deixant atrapada a dins la seva conductora, que va poder ser rescatada pels bombers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics