URGENT

La Biblioteca ofereix demà dues sessions del club de lectura a distància

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls continua oferint activitats en format telemàtic durant aquest confinament. Demà dilluns, l’espai oferirà dues sessions del club de lectura a distància, que se centraran en el comentari de les obres de l’escriptor Josep Carner, i que aniran a càrrec de Toni Sala.

Les sessions s’oferiran en dos torns, el primer a les 7 del vespre i el segon 50 minuts després, poc abans de les 8, i es duran a terme a través de l’aplicació de videotrucades Zoom.

Per a la primera sessió, el número ID per participar-hi serà el 795 8098 1123, mentre que a la segona serà l’ID 761 0495 4723.

Per participar a les sessions de club de lectura a distància de la Biblioteca cal una inscripció prèvia contactant amb les xarxes socials de Facebook, Twitter o Instagram de la mateixa Bbilioteca Enric Miralles o bé escrivint un correu electrònic a l’adreça b.palafolls.em@diba.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics