L’Ajuntament estudia mesures per fer front a la crisi provocada pel Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ja va anunciar un pla de contingència per intentar mitigar els efectes de la crisi econòmica i social que deixarà la pandèmia del coronavirus.

El consistori ja va ajornar al juny el cobrament d’alguns impostos com el de guals i la primera fracció de vehicles i ara estudiar flexibilitzar el cobrament d’altres rebuts que depenen de l’Ajuntament.

Ho va anunciar dijous l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, qui assegura que tampoc seria bo concentrar tots els impostos a finals d’any.

Segons va informar el batlle, els Serveis Socials de l’Ajuntament han rebut més demanda per satisfer les necessitats bàsiques, com el menjar. En aquest sentit, Alemany assegura que es faran els esforços necessaris per donar cobertura a aquestes necessitats. Diu l’alcalde que ja s’estudien mesures de suport al pagament dels subministraments bàsics a aquelles famílies amb problemes per culpa de la crisi.

L’Alcalde recorda que el coronavirus, a banda de la crisi sanitària que està provocant, també deixarà molts problemes econòmics derivats del confinament obligatori i d’altres mesures de prevenció preses. En aquest sentit assegura que l’Ajuntament haurà de ser l’última xarxa de suport a la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics