Malgrat reparteix entre avui i dijous mascaretes infantils  

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Igual que passa a Palafolls, a Malgrat un grup de cosidores voluntàries està confeccionant mascaretes des de fa setmanes. Ho fa amb roba cedida per l’Ajuntament i de comprada que es transforma en mascaretes que entre avui i dijous es repartiran pels infants de 0 a 13 anys. A banda de les proteccions cosides per voluntàries, el consistori també n’ha comprat algunes. Ho explica Lurdes Borrell, regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Malgrat.

Per fer el lliurament, el consistori malgratenc habilita 4 punts diferents en els que es podran recollir les mascaretes infantils.

En aquest sentit hi ha punts de recollida davant dels dos pavellons esportius de Malgrat, un a cada extrem del poble. També hi haurà un punt al centre cívic, al barri del castell i els habitants del centre podran anar a les peixateries velles, al costat de l’Ajuntament. Segons Borrell, també es lliuraran diplomes pels més petits per reconèixer la bondat que han fet aquests dies de confinament obligatori.

L’horari de recollida serà, avui i demà als matins de 10 a 1, i dijous a la tarda, i no caldrà presentar cap documentació per aconseguir aquest material de protecció per a la mainada. De fet, tampoc caldrà que hi vagin els infants. Els encarregats de repartir aquest material sols preguntaran l’edat del nen o nena i la zona on viu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics