URGENT

Els rebuts de març de l’Escola de música, la llar d’infants i Respir s’ajornen al juny

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha decidit ajornar un mes més el pagament del rebut de març d’alguns dels serveis educatius com la Llar d’Infants, l’escola de Música i Dansa i també del Respir.

El rebut ja s’havia ajornat de l’abril al maig, però, tenint en compte que continua el confinament i l’activitat econòmica està mig aturada, el consistori ha decidit posposar el cobrament encara un mes més.

Recordem que el rebut del març d’aquests serveis només contemplarà els 12 dies que van estar en funcionament abans de l’entrada en vigor de les mesures restrictives per evitar la propagació del coronavirus.

En el cas de la Llar d’infants, i per aquelles famílies que en siguin usuàries,  també es cobraran els serveis de menjador i d’acollida dels mesos de gener, febrer i els 12 dies de març.

Pel que fa als impostos, el consistori ja va ajornar el pagament dels primers rebuts de la taxa de guals i l’impost de vehicles. S’han desplaçat a principis de juny, i es cobraran juntament amb la taxa de cementiri.

De moment els que no es modifiquen són els rebuts més importants de qualsevol ajuntament; l’IBI i les escombraries que es mantenen en tres fraccions a cobrar el juliol, el setembre i el novembre.

Tot i això el consistori avisa que el calendari fiscal pot canviar segons evolucioni la situació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics