Impulsen una iniciativa esportiva per recaptar beneficis per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La corporació sanitària ha preparat, per aquest proper diumenge, la iniciativa “Activa’t i Suma Maresme-La Selva”, una proposta esportiva organitzada des de l’entitat pinedenca Gesport que anima a la ciutadania a fer activitat física des de casa.

Segons ha informat la CSMS, la iniciativa consisteix en sumar hores fent esport a la vegada que se sumen recursos econòmics per lluitar contra la Covid-19 des de la corporació sanitària.

Per participar en aquesta iniciativa només cal inscriure’s al web www.activatisumamaresmelaselva.com i escollir la disciplina esportiva en la qual es vol participar, ja sigui córrer, ciclisme, caminar, escalada, fitness, canicros, zumba o ball. Seguidament cal escollir entre 3 opcions de donació -5, 10 o 20 euros.

L’activitat es podrà realitzar a casa en qualsevol moment del dia o bé també a l’aire lliure, d’acord amb les noves mesures implementades pel Govern i que permetran sortir al carrer per fer activitat física. D’aquesta nova possibilitat en parla Noelia Pastor, directora de Gesport, entitat organitzadora de la iniciativa.

La iniciativa vol que es vagin sumant els minuts dedicats a l’activitat durant el dia i que s’enviï un correu electrònic a info@activatisumamaresmelaselva.com informant de les dades i el temps. L’objectiu final, segons informen els organitzadors, és superar amb hores d’activitat física les 1.152 hores en total de confinament des del passat 15 de març i fins aquest proper dissabte.

La CSMS anima als participants a compartir les seves experiències a través de les xarxes socials, durant tot el diumenge, amb el hashtag #activatisumamaresmelaselva. Paral·lelament, des dels perfils de Facebook i Instagram de Gesport s‘aniran donant consells i compartint les experiències dels participants durant tot el dia, així com actualitzant les dades d’hores i recaptació que es vagin aconseguint.

La iniciativa ha rebut el suport dels consistoris de la nostra zona, entre ells el de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics