Malgrat aprova ajuts urgents per persones i famílies en situació de vulnerabilitat arran del coronavirus

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha aprovat recentment destinar 340 mil euros del superàvit del 2019 a ajudar econòmicament a persones i famílies que visquin en règim de lloguer i que es trobin en situació de vulnerabilitat arran d la pandèmia de la Covid-19.

Els ajuts es divideixen en dues línies. La primera, a la que es destinaran 238.000 € a pal·liar els problemes habitacionals de les famílies de Malgrat amb ajuts directes de 600 € per cada família.

La segona línia, a la que es destinaran 102.000 euros, buscar permetre fer front a les despeses bàsiques del dia a dia com aliments, medicaments o subministres.

En parla Jofre Serret, primer tinent d’alcalde de Malgrat.

Serret recorda que el govern central permet als consistoris destinar el 20% del seu superàvit a actuacions d’urgència. A Malgrat això suposa uns 670.000 €, dels quals, de moment, el consistori ja ha congignat la meitat a aquestes ajudes anunciades aquesta setmana.

Aquest ajut urgent i extraordinari, impulsat des de les regidores d’Acció Social i Habitatge, és una ajuda econòmica a fons perdut, i té per objectiu garantir ingressos suficients per assegurar la cobertura de les necessitats bàsiques, ja siguin d’urgència o d’inserció, a les persones o famílies en situació de vulnerabilitat pel coronavirus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics