Malgrat reobre el Mercat Setmanal d’alimentació de la plaça del Liceu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Avui dijous era la data marcada al calendari per la reobertura del Mercat setmanal de productes d’alimentació de la plaça del Liceu. Aquest matí s’ha aixecat la suspensió de la venda i s’hi ha pogut reprendre l’activitat, només de productes d’alimentació, begudes, alimentació aniimal i productes higiènics, així com planter d’horta.

La reobertura del mercat, però, s’ha fet amb mesures de seguretat i higiene. Aquest matí, efectius de la Policia Local de Malgrat han estat fent controls als accessos de l’espai per prendre la temperatura als clients, que hi han d’anar amb mascareta i respectant una distància de seguretat de dos metres entre ells, entre altres mesures de prevenció i higiene.

A la vegada, des de l’Ajuntament de Malgrat s’ha informat que els paradistes han d’extremar les mesures preventives seguint les recomanacions del Departament de Salut i, per tant, cal que disposin de guants de plàstic d’un sol ús perquè els clients puguin tocar els productes. En cas, que no en tinguin, els mateixos comerciants hauran de servir els productes al client sense que aquest els pugui tocar. A més, afegeix el consistori, les parades se situen entre elles a una distància mínima de 2 metres a banda i banda i de 6 metres cap endavant.

Els accessos a la plaça del Liceu s’estan regulant i s’han estipulat punts d’entrada determinats per evitar aglomeracions i garantir que no se supera un terç de l’ocupació de l’espai i no s’hi concentrin més de 130 persones, que és l’aforament màxim de l’espai.

Ja des d’ahir dimecres a les vuit del vespre, tal i com va informar prèviament el cos local de seguretat, s’ha prohibit l’estacionament de vehicles al pàrquing del Liceu, on s’hi ha dut a terme un desinfecció per poder reobrir el mercat aquest matí.

El Mercat Setmanal d’alimentació de la plaça del Liceu s’ha posat en marxa de nou després de 6 setmanes sense activitat per la pandèmia del coronavirus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics