URGENT

El PSC denuncia manca d’ajuts a les famílies vulnerables de Palafolls

Compartiu aquesta història

Els socialistes han denunciat que algunes de les ajudes que publicita el consistori a través de les xarxes no són de l’Ajuntament, sinó de la Generalitat i posa en alerta que alguna d’aquestes ajudes poden ser contraproduents per algunes famílies.

Els socialistes han assegurat que Palafolls és dels pocs municipis que encara no han posat fil a l’agulla per aprovar mesures extraordinàries per donar suport a famílies amb risc de vulnerabilitat.

El PSC afirma que, si s’han preparat mesures de combat de la crisi, ells no en tenen constància pel que posen de relleu el que consideren manca de transparència de l’actual equip de govern d’ERC.

L’executiu local es defensa. El regidor de comunicació i transparència de Palafolls, Oriol Jordan, va respondre a través de twitter a les acusacions del PSC. Jordan assegura que els ajuts de la Generalitat estan identificats com a tal i recorda als socialistes que ja s’han pres mesures per mitigar els efectes del covid19 com l’ajornament d’alguns impostos i taxes.

On més crític s’ha mostrat el regidor és amb l’acusació de manca de transparència. Jordan explica que tots el canals de comunicació del consistori estan informant i que s’ha creat un canal de telegram específic i recorda que una de les banderes del govern local és la transparència, posant d’exemple les explicacions del cost total de la Festa Major passada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics