La Policia Local registra la segona setmana amb més denúncies des de l’inici de l’estat d’alarma

Foto: Policia Local de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Font: Policia Local de Palafolls

El cos de la Policia Local de Palafolls ha fet públiques aquest matí les dades relatives a les denúncies interposades durant l’última setmana.

Des del dilluns 27 d’abril fins ahir diumenge 3 de maig, la policia palafollenca ha registrat un total de 56 denúncies. Es tracta de la xifra més alta des de la segona setmana de confinament, només per sota de les 79 registrades durant els primers 7 dies d’estat d’alarma.

L’increment de denúncies respecte la setmana anterior és d’una dotzena –ara fa una setmana la xifra era de 44- i és més del doble del nombre registrat durant la setmana del 23 al 29 de març, la segona amb les mesures de confinament en marxa. El nombre de sancions, de fet, ja havia crescut la setmana passada respecte l’anterior.

Davant d’aquestes dades, el cos de la Policia Local de Palafolls ha aprofitat per enviar un missatge a la ciutadania demanant “més responsabilitat”, i alertant que si no es fa “anirem enrere”. En aquest sentit, demanen a la població que sigui conscient de la perillositat del virus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics