Augmenta el nombre de persones ateses per l’àrea de Serveis Socials de Palafolls arran del coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins a dia d’avui, l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls ha registrat més d’una setantena de nous expedients atesos, amb els quals s’està donant resposta a persones afectades per la crisi del coronavirus. Es tracta de nous casos que se sumen a les persones que, abans de la situació d’emergència sanitària, ja s’atenien des de l’àrea.

L’àrea continua treballant per donar resposta a les necessitats de les persones i famílies del municipi que ho requereixin. Helena Carles, regidora de Serveis Socials, ha explicat que actualment s’ha duplicat el nombre de famílies que reben vals d’alimentació, i preveu que aquest mes de maig la xifra continuï creixent. Carles també recorda que es continua gestionant la rebuda de les targetes moneder que falten per cobrir les necessitats de les famílies palafollenques.

Paral·lelament, la regidora ha recordat que continua en marxa el servei d’assistència domiciliària per la persones grans que viuen soles, i que el servei s’ha ampliat també durant l’actual confinament.

A la vegada, Carles ha recordat que l’Ajuntament va obrir, pocs dies abans de l’inici de l’estat d’alarma, la convocatòria per demanar ajuts econòmics individualitzats, entre els quals hi ha els de suport per garantir l’accés a subministraments bàsics com aigua, gas o electricitat. En aquest sentit, la regidora ha recordat que, tot i que poc després va aplicar-se l’estat d’alarma i van rebre poques sol·licituds, el termini per demanar els ajuts encara és obert. Carles també ha recordat que durant el confinament les companyies de subministraments bàsics no poden tallar l’accés al servei.

Des de la regidoria de Serveis Socials s’ha assegurat també que es continuen estudiant ajudes econòmiques per famílies que hagin patit els efectes de la crisi de la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics