Malgrat celebra demà el seu primer ple telemàtic

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebrarà aquest dijous a la tarda la primera sessió del plenari municipal de caràcter telemàtic. Es tracta del ple corresponent al mes de maig, i inclourà un total de 21 punts a l’ordre del dia.

La sessió començarà amb el debat i aprovació d’un punt per determinar que els plens, mentre duri la situació d’estat d’alarma, siguin telemàtics. Seguidament, s’aprovaran les actes de les sessions anteriors i es parlarà de les disposicions, acords i resolucions d’especial interès pel consistori.

El quart punt debatrè sobre la bonificació de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres per la llicència d’obres majors per a l’ampliació i reforma del CAP de Malgrat de Mar, i seguidament el ple posarà a debat qüestions relacionades amb la Covid-19. El cinquè punt farà referència al suport i adhesió de l’Ajuntament de Malgrat al “Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus”, i el següent punt debatrà l’adhesió del consistori al decàleg per la recuperació socioeconòmica dels municipis de Catalunya.

El ple passarà posteriorment pel debat de diverses qüestions de l’àmbit econòmic, i també tornarà a posar damunt la taula la problemàtica de l’anterior empresa responsable de les obres del Passeig Marítim. Ho farà per ratificar el decret d’alcaldia per comparèixer i oposar-se en defensa de la corporació en el recurs interposat per ROGASA SAU contra l’acord del ple del mes de desembre, en què es va iniciar l’expedient de resolució del contracte amb l’empresa, aleshores encarregada del projecte de reforma del passeig.

El ple de demà a l’Ajuntament de Malgrat també debatrà sobre l’aprovació de bases específiques de diverses subvencions i també per a l’atorgament d’ajuts, així com vol ratificar el decret que aprova les bases reguladores de la convocatòria d’ajuts extraordinaris per a persones i famílies en situació de vulnerabilitat arran de la Covid-19.

La recta final del ple servirà per debatre dues mocions presentades pel grup municipal d’ERC; la primera demana la flexibilització de les regles fiscals per augmentar la capacitat pressupostària del món local, mentre que la segona demana garantir el dret a l’empadronament.

El ple acabarà amb la dació en compte de diverses decrets d’alcaldia i el torn de precs i preguntes. La sessió començarà a les 5 de la tarda i es podrà seguir pel canal institucional de YouTube del consistori i a través de l’emissora local Ona Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics