L’Ajuntament planeja el casal d’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana el consistori ha publicat les bases de licitació per trobar l’empresa que s’encarregarà de l’organització de l’activitat estival pels propers anys.

Això vol dir que, tot i les incerteses actuals, el consistori tira endavant amb l’organització del casal d’estiu tot i que ja avisa que caldrà estar atents a tots els possibles escenaris. La idea és tenir-ho tot a punt per si finalment les circumstàncies derivades de la pandèmia permeten tirar endavant el casal.

Segons es desprèn de la licitació, el consistori espera mantenir el casal amb les novetats que es van introduir l’any passat. D’entrada el casal es preveu fer al juliol, matí i tarda, i a l’agost, només en el torn de matí, i les inscripcions podran fer-se per quinzenes i no només mensuals com havia estat habitual fins l’any passat.

Les circumstàncies actuals han obligat a incloure clàusules que permetin adaptar l’oferta del casal a les recomanacions i les noves normatives que es poguessin dictar. Això vol dir que la capacitat màxima de l’activitat i dels grups pot variar segons evolucionin les recomanacions de distanciament social.

Igualment es marca un mínim de 20 participants per poder obrir grup.

També es mantenen els nous horaris instaurats l’estiu passat. En aquest sentit l’activitat es farà de 9 del matí a 1 del migdia i a la tarda de 3 a 6. Es preveu, sempre i quan hi hagi prou participants, facilitar horaris d’acollida de 8 a 9 del matí i també d’1 a 2 del migdia per donar major cobertura.

Ara com ara l’Ajuntament busca l’empresa que s’encarregarà de les activitats i el monitoratge tant aquest any com també l’estiu vinent i amb la possibilitat d’ampliar-ho fins un tercer estiu. El que encara no s’ha donat a conèixer el cost per infant ni tampoc la instal·lació o instal·lacions on es farà l’activitat.

En la licitació el consistori es reserva el dret que, en funció de l’evolució de les mesures derivades de l’estat d’alarma, modificar, es pugui reduir o fins i tot anular el casal d’estiu d’enguany. En el cas que no es pogués fer enguany l’activitat, els tres casals de contracte començarien a comptar el proper estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics