La Generalitat es compromet a resoldre els problemes als vorals i talussos de la N-II entre Calella i Sant Pol

Foto: Policia Local de Calella
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Policia Local de Calella

Els dos municipis han estat reclamant la millora de la situació després que, durant els últims mesos, s’hagin registrat diversos incidents relacionats amb l’entorn de la carretera. Ara fa dues setmanes, un arbre va caure a la N-II a l’alçada de Sant Pol, i durant els darrers dies dues esllavissades de terra han afectat la carretera al seu pas per Calella.

A través d’una piulada a Twitter, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va anunciar la impulsió d’un projecte de manteniment integral de talussos en un tram de 13 quilòmetres de la N-II, i a la vegada la posada en marxa de mesures urgents per a les zones considerades com a més crítiques, en què s’hi inclou el turó de Capaspre, escenari dels últims despreniments.

En aquesta zona de la carretera, des del mes de gener s’hi han comptabilitzat una dotzena d’incidents, i el mateix diumenge Montserrat Candini, alcaldessa de Calella, i Albert Zanca, alcalde de Sant Pol de Mar, enviaven conjuntament una carta al conseller Calvet reclamant actuacions per “evitar més incidents que posin en perill a totes les persones que fan ús de la carretera, principalment les que circulen en sentit Barcelona”, i emplaçant a Calvet a una reunió conjunta per posar-hi solució.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics