Palafolls organitza un curs per resoldre dubtes entre els comerciants

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dijous, l’Ajuntament de Palafolls tornarà a oferir una nova proposta en forma de seminari a través d’internet per resoldre dubtes entorn a la realitat del coronavirus. Aquest cop, el taller va adreçat als comerciants del municipi, que des d’ahir poden reobrir els seus establiments en base a les noves mesures del pla de desescalada.

El taller anirà a càrrec de l’advocada laboralista Elisabet Embid i de l’advocat mercantil Oriol Contreras, i vol servir per assessorar als comerciants sobre les noves mesures implementades pel govern, la reincorporació de treballadors afectats per un ERTO, les mesures d’higiene i seguretat que cal aplicar i renegociació de lloguers de locals, així com vol servir per resoldre dubtes.

El mateix Oriol Contreras ha destacat a aquesta emissora la complexitat del moment a nivell normatiu.

El taller es durà a terme dijous a les 3 de la tarda a través de la plataforma Zoom, i per participar-hi cal una inscripció prèvia a través del web municipal.

Contreras ha explicat que el seminari intentarà resoldre els dubtes que puguin tenir els comerciants, en un moment en què, assegura, hi ha “desorientació” per part del sector davant l’actual situació. També, en el seu cas, es vol intentar ajudar als comerciants que hagin d’afrontar el pagament del lloguer del local.

Les inscripcions es poden fer a través d’un formulari gestionat per l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics