32 denúncies en un sol dia

Imatge d'un control policial a Palafolls el mes d'abril - Foto: Policia Local de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta setmana s’han incorporat algunes mesures de desescalada del confinament amb l’establiment de franges horàries en les quals es pot sortir al carrer, amb prevenció i mesures de seguretat, o amb l’obertura parcial d’alguns establiments comercials.

Ara bé, la Policia Local de Palafolls alerta que aquest inici de la desescalada ha comportat un notable relaxament de la població que creu amb aquestes mesures que ja no hi ha confinament ni problemàtica.

Tant és així que tant sols en un dia la Policia Local ha interposat 32 sancions a persones que incomplien l’actual normativa de l’estat d’alarma. El sots-inspector de la Policia Local de Palafolls, Miguel Angel Marin, explica alguns des casos denunciats ahir, com 5 persones en un cotxe per anar a comprar a Santa Susanna o passejos a les 3 de la matinada en grup. Accions que denoten un relaxament davant la lluita contra la Covid-19.

Marín recorda que l’estat d’alarma es manté vigent i que el confinament està en vigor i amb la mobilitat restringida. Les franges horàries per sortir al carrer estan molt marcades, i sempre amb les mesures de seguretat. També recorda que hi ha establiments oberts però que els que no són de primera necessitat no poden atendre sense cita prèvia.

La policia demana a la població que segueixin les normes i que no es relaxin en la lluita contra la pandèmia.

Si no canvien les circumstàncies, aquesta podria ser la setmana amb més denúncies per incompliment de les restriccions de l‘estat d’alarma. En tota la setmana passada hi va haver 56 denúncies, mentre que només ahir la xifra ja va ser de 32 sancions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics