En construcció el nou dipòsit d’aigua del polígon industrial

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Des de ja fa mesos estan en marxa els diferents treballs inclosos en el projecte per millorar les infraestructures bàsiques del polígon industrial nord, que agrupa els sectors  de Mas Roquet, Mas Reixach i d’en Puigverd, prop de Tordera.

Entre les millores previstes per aquest macroprojecte de prop de 3 milions d’€, hi ha l’abastament propi d’aigua potable als sectors industrials. Per fer-ho possible s’està construint ja un nou dipòsit d’aigua a la muntanya del castell. Es tracta d’una instal·lació que està en fase de construcció a tocar del dipòsit que des de fa anys serveix d’aigua a les llars de la nostra localitat.

Aquest nou dipòsit tindrà una capacitat de 1000m3 i servirà per garantir el subministrament d’aigua al polígon a través d’un nou sistema de canonades que s’estan instal·lant  actualment a través del traçat que segueixen els carrers Roig i Jalpí i el camí de la Ginesta. Justament, les obres de remodelació del carrer Roig i Jalpí han inclòs la incorporació de les noves canonades que tenen la seva continuïtat a través del camí de la Ginesta.

A banda de les millores en l’abastament d’aigua, aquestes obres del Pla d’infraestructures comuns del polígon d’actuació de la zona industrial nord de Palafolls també preveu fer-hi arribar fibra òptica, un nou sistema de clavegueres,  millores en l’enllumenat públic dels sectors i una millora de la vialitat que inclou nou ferm i pavimentació de les vies de comunicació amb els polígons, com el propi camí de la Ginesta.

Totes aquestes infraestructures estan en marxa paral·lelament amb la previsió que s’acabin aquest mateix any per tal que ajudin a guanyar competitivitat als sectors industrials del nostre municipi.

El cost de totes aquestes actuacions es financen a partir de les quotes aportades per les pròpies empreses dels sectors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics