Adif comença a reparar les instal·lacions de tren de Sant Pol, amb afectacions fins el 22 de maig

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Renfe ha anunciat que des d’avui i fins el proper 22 de maig Adif estarà duent a terme taques de reparació de les instal·lacions de Sant Pol de Mar, malmeses pel temporal Gloria; unes actuacions que limitaran la capacitat operativa de l’estació.

Segons ha informat la companyia, les restriccions, que comporten la impossibilitat de realitzar els encreuaments habituals en aquesta estació, obliguen a modificar els serveis de la línia R1 els dies laborables al tram Mataró – Calella. D’aquesta manera, informa Renfe, els trens que habitualment finalitzen o inicien el seu recorregut a Calella ho faran des de Mataró. Els viatgers d’aquest trajecte disposaran dels trens amb origen o destinació Malgrat.  Pel que fa a la resta de la línia, Mataró – Molins de Rei, s’hi oferirà el servei habitual.

Renfe ha informat que durant el cap de setmana es manté la mateixa freqüència de servei, tot i que es reajustaran mínimament alguns horaris. En aquest sentit, els nous horaris es podran consultar a través dels canals digitals d’informació i atenció al client de Renfe i Rodalies de Catalunya, així com als telèfons 900 41 00 41 i 912 320 320.

Paral·lelament, Renfe ha anunciat un increment de la seva oferta del servei de rodalia de Barcelona durant els dies laborables a partir d‘avui dilluns. En concret, la companyia informa que l’augment és de fins un 90% en hora punta i fins un 87% durant la resta de la jornada.

Segons assegura Renfe, durant l’última setmana els serveis de Rodalies han registrat un descens diari de demanda del 86%. La companyia assegura que, d’aquesta manera, es manté, com a màxim, un nivell d’ocupació de representi un 50% de la capacitat màxima, i per tant es respecta el propòsit de mantenir distàncies entre viatgers recomanades per les autoritats sanitàries.

Tot i així, Renfe ha anunciat que manté el mateix servei que actualment es presta a les línies R3, RT1, RT2, R7 i RG1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics