URGENT

Adif comença a reparar les instal·lacions de tren de Sant Pol, amb afectacions fins el 22 de maig

Compartiu aquesta història

Renfe ha anunciat que des d’avui i fins el proper 22 de maig Adif estarà duent a terme taques de reparació de les instal·lacions de Sant Pol de Mar, malmeses pel temporal Gloria; unes actuacions que limitaran la capacitat operativa de l’estació.

Segons ha informat la companyia, les restriccions, que comporten la impossibilitat de realitzar els encreuaments habituals en aquesta estació, obliguen a modificar els serveis de la línia R1 els dies laborables al tram Mataró – Calella. D’aquesta manera, informa Renfe, els trens que habitualment finalitzen o inicien el seu recorregut a Calella ho faran des de Mataró. Els viatgers d’aquest trajecte disposaran dels trens amb origen o destinació Malgrat.  Pel que fa a la resta de la línia, Mataró – Molins de Rei, s’hi oferirà el servei habitual.

Renfe ha informat que durant el cap de setmana es manté la mateixa freqüència de servei, tot i que es reajustaran mínimament alguns horaris. En aquest sentit, els nous horaris es podran consultar a través dels canals digitals d’informació i atenció al client de Renfe i Rodalies de Catalunya, així com als telèfons 900 41 00 41 i 912 320 320.

Paral·lelament, Renfe ha anunciat un increment de la seva oferta del servei de rodalia de Barcelona durant els dies laborables a partir d‘avui dilluns. En concret, la companyia informa que l’augment és de fins un 90% en hora punta i fins un 87% durant la resta de la jornada.

Segons assegura Renfe, durant l’última setmana els serveis de Rodalies han registrat un descens diari de demanda del 86%. La companyia assegura que, d’aquesta manera, es manté, com a màxim, un nivell d’ocupació de representi un 50% de la capacitat màxima, i per tant es respecta el propòsit de mantenir distàncies entre viatgers recomanades per les autoritats sanitàries.

Tot i així, Renfe ha anunciat que manté el mateix servei que actualment es presta a les línies R3, RT1, RT2, R7 i RG1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics