Blanes comença a lliurar avui 4.000 mascaretes arreu del municipi

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes ha començat avui dilluns el lliurament de 4.000 mascaretes pels diferents barris. Se n’encarreguen Agents Cívics coordinats per Protecció Civil, que les repartiran fins aquest proper divendres.

Segons ha informat el consistori blanenc, el repartiment es farà ara anant barri per barri, després que fins avui ja s’hagin fet lliuraments a les estacions de tren i d’autobusos, les parades de bus de la plaça Espanya i plaça Catalunya, davant del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire i davant el CAP-1.

La intenció de l’Ajuntament de Blanes és que al llarg d’aquesta setmana s’hagi pogut donar cobertura a tots els barris, a l’espera de veure com evoluciona la tasca aquests dies. El consistori ha explicat que Protecció Civil s’ha encarregat de fer diversos quadrants del municipi per poder fer el repartiment arreu de la localitat. Ara fa uns dies, diversos Agents Cívics del municipi van repartir durant cinc dies un total de 2.700 mascaretes a peu de carrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics