L’Ajuntament comença avui a repartir mascaretes infantils

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

Ja fa unes setmanes el consistori va anunciar la voluntat de confeccionar mascaretes amb estampats de colors i divertits, especialment pensades pels més petits del municipi, i ja fa dies que l’equip de persones cosidores voluntàries han estat treballant en la seva elaboració.

Tal i com ha anunciat l’ajuntament, a partir d’avui dimarts s’iniciarà el repartiment d’aquestes mascarets pels infants, els quals podran triar el motiu estampat i també si la prefereixen amb teixit tractat –és a dir, hidròfug, lleuger i antibacterià- o bé de tipus 100% cotó amb filtres de feltre.

El repartiment de les mascaretes es farà entre les franges de 12 a 2 del migdia i de dos quarts de 5 a dos quarts de 7, i en dies diferents. Avui al migdia es reparteixen a la plaça de la Pau, i a la tarda a la plaça de la Fassola. Demà dimecres només es farà repartiment al migdia a la Plaça Major, i divendres es farà repartiment al migdia a la plaça de la Fassola i la tarda a la plaça de la Pau.

Susanna Pla, 1a Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafolls, ha explicat que, en cas que els horaris no siguin adequats per algú, es contacti amb el consistori per concertar la manera de fer arribar la mascareta.

En el cas del repartiment a les urbanitzacions, l’Ajuntament ha explicat que es farà com l’anterior vegada, de forma itinerant amb un sistema de megafonia que alertarà als veïns de la presència del servei, i serà en horari de tarda. Aquests hauran de sortir a buscar la mascareta quan es faci el requeriment, ja que el repartiment no és a domicili.

Pla ha explicat que el repartiment de les mascaretes infantils s’ha plantejat dins de les franges en què poden sortir els infants perquè aquests puguin acompanyar les seves famílies a recollir la protecció i poder triar-ne l’estampat.

D’altra banda, l’Ajuntament de Palafolls ha informat també que aquest proper dijous al matí es realitzarà una nova entrega de barrets mèdics decorats pels infants palafollencs al personal sanitari de l’Hospital de Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics