Multen el mossèn de Lloret per una missa oficiada aquest diumenge

Foto: patrimoni.lloret.cat/
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: patrimoni.lloret.cat/

Aquest diumenge, el mossèn de l’església de Sant Romà de Lloret de Mar va acabar multat per la Policia Local per oficiar una missa amb l’assistència d’una trentena de feligresos al temple.

Segons va avançar Nova Ràdio Lloret, els agents policials van indicar al rector que el municipi encara està en fase 0, i per tant, els actes de culte religiós encara no es poden realitzar i no es poden obrir els temples. Per la seva banda, el mossèn, Martirià Brugada, assegura que això no és correcte i que, seguint la normativa, durant tot el confinament ha estat oficiant missa a les 11 del matí i que qui ha volgut entrar l’església ha pogut fer-ho.

A partir d’aquí, segons indica l’emissora lloretenca, els agents van insistir al mossèn en l’incompliment de la normativa de l’estat d’alarma i li van demanar que fes marxar la gent, a la qual cosa el rector els va respondre que havien de ser ells els qui desallotgessin l’església.

Alguns dels assistents a la missa van mostrar-se enfadats però finalment van sortir fora del temple, des d’on van acabar de seguir la celebració religiosa i van rebre la comunió, a través de les finestres.

La Policia Local de Lloret va acabar sancionant al mossèn per la seva actuació, la qual ha avalat el Bisbat de Girona, que considera que no hi havia cap convocatòria i que va ser una coincidència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics