URGENT

Arrenquen les preinscripcions escolars amb 4 línies de P3 a les escoles palafollenques

Compartiu aquesta història

Va ser una de les demandes de les famílies que, durant el curs passat, va comportar polèmica, per la negativa inicial del Departament d’Educació d’obrir una nova línia de P3 si no s’arribava a un mínim d’alumnes. Finalment, la Generalitat va fer marxa enrere i va confirmar l’obertura d’un quart grup; una decisió rebuda amb molta satisfacció per les famílies, que consideraven que amb només 3 línies hi havia massificació a les aules, un perjudici per la qualitat educativa dels infants i, en alguns casos, es produïa la impossibilitat d’escollir en primera opció l’escola desitjada.

De cara al proper curs, es continua mantenint aquesta quarta línia; un curs del qual les preinscripcions han arrencat avui dimecres de forma telemàtica.

Laura Duarte, directora de l’escola Mas Prats, es mostra satisfeta pel fet de poder comptar amb dues línies de P3 al centre, i informa que s’ha impulsat una jornada de portes obertes virtual perquè les famílies puguin conèixer l’escola.

Per la seva banda, a l’escola Les Ferreries també han començat a rebre avui les preinscripcions telemàtiques de les famílies. Maribel Queralt, directora del centre, explica que les famílies, un cop fan la preinscripció telemàtica, reben un resguard que cal enviar, juntament amb la documentació necessària, al correu del centre corresponent. Un cop l’escola rep tota la documentació, s’envia un correu a les famílies notificant que s’ha formalitzat la preinscripció.

Uns passos que se segueixen, de la mateixa manera, en el cas de l’Institut de la Font del Ferro. Des d’allà, la directora, Rosa Martínez, ha recordat que també existeix la possibilitat de fer la preinscripció de forma presencial, a partir del dia 19, sempre amb cita prèvia, que es pot demanar trucant al centre. A la vegada, Martínez ha instat a les famílies a consultar la pàgina web de l’institut, on trobaran tota la informació per qualsevol dubte que puguin tenir.

Les preinscripcions escolars per infantil, primària i secundària restaran obertes des d’avui i fins el divendres 22 de maig.

En el cas d’estudis postobligatoris, com Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional, el procés s’iniciarà entre finals d’aquest mateix mes de maig i el proper mes de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics