URGENT

Palafolls repetirà la pacificació de carrers aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

L’Àrea de governació preveu repetir l’experiència d’alliberar de trànsit algunes vies del municipi per facilitar així espais més amplis als palafollencs que surten al carrer a la seva franja horària.

Així tant dissabte com diumenge la Policia Local tallarà la circulació de vehicles al carrer Major, i a l’encreuament de l’església amb Francesc Macià i av Costa Brava, al carrer Ferrer i Guardia (entre les dues escoles) i al tram corresponent a la plaça de la Fassola del carrer Folch i Torres, a Sant Lluís.

La principal novetat és que aquest cap de setmana no es tallarà el camí del Roig, el més proper a la biblioteca, sinó que es tallarà la ribera de la Burgada des de Sol Roig a Mas Pinell.

Aquest canvi vol afavorir la continuïtat de la plaça de les valls d’Ax i el parc Francesc Macià.

Aquesta mesura vol evitar que es concentrin moltes persones als principals camins i espais de vianants durant les franges que es permet sortir de casa.

Des que s’ha relaxat el confinament és habitual trobar molta gent aprofitant les franges per fer esport o passejar es alguns espais del municipi com camins i zones més dissenyades pels vianants. Amb el cap de setmana hi pot haver més afluència de persones i per això s’ha decidit habilitar espais sense cotxes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics