URGENT

Pugen un 23% les visites a la Biblioteca de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’any passat, aquest centre cultural de Palafolls va arribar a les 25.900 visites,. Són prop de 5.000 més que l’any anterior. Això suposa un augment de més del 23% en sols un any.

De mitjana, la Biblioteca Enric Miralles ha rebut 91 persones al dia durant l’any passat, mentre que al 2018 aquesta mitjana era de 75.

Un augment considerable d’usuaris en aquest equipament que l’any passat va arribar a la 12ª temporada. Segons les dades facilitades per la Diputació de Barcelona, que gestiona la biblioteca juntament amb l’Ajuntament, el centre ha duplicat el nombre de visites organitzades per a escolars del municipi, passant de 3 a les 7 l’any passat.

El que ha baixat és el nombre de préstecs efectuats durant el 2019. Si la mitjana de préstecs del 2018 era de 43 cada dia d’obertura de la Biblioteca, l’any passat ha baixat fins els 40 documents prestats de mitjana cada dia.

En contrapartida s’ha duplicat el nombre de préstecs virtuals, passant de la seixantena als prop de 130.

El nombre de participants en activitats, com ara tallers i conta contes, es manté similar al d’altres anys.

La Biblioteca porta justament dos mesos tancada arran de l’estat d’alarma, tot i que ja s’està preparant com afrontaran l’obertura de nou de l’activitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics