L’ACA recorda l’aplicació de mesures als rebuts de l’aigua per pal·liar els efectes de la crisi de la Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Arran de la crisi provocada per la Covid-19, l’Agència Catalana de l’Aigua va anunciar l’aplicació d’algunes mesures extraordinàries sobre el consum d’aigua amb l’objectiu de pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia.

D’una banda, tal i com ha informat també l’Ajuntament de Palafolls, l’ACA ha decidit ampliar el cànon social a tots els trams de la factura per usuaris domèstics que ja gaudeixen d’una tarifa social, aplicant el gravamen de zero euros en tots els trams de consum.

A la vegada, l’organisme ha anunciat també que redueix el 50% del cànon de l’aigua a usuaris domèstics que no gaudeixin de tarifa social així com a usuaris industrials i d’activitats econòmiques.

Des de Sorea, empresa gestora del servei d’aigua, s’ha informat que, el cas dels usuaris domèstics, l’empresa aplicarà automàticament la revisió dels preus a les factures amb lectures entre abril i maig, sense que els usuaris hagin de fer cap gestió. En aquest sentit, puntualitza que les bonificacions van per data de consum i no de factura.

D’altra banda, en el cas d’autònoms i PIMEs, sí que caldrà contactar amb Sorea per tal de sol·licitar un ajornament de pagaments especials. Aquest tràmit es pot fer descarregant-se les sol·licituds mitjançant el web de l’empresa (https://www.sorea.cat/ca/web/sorea/ajudes-per-a-pimes-i-autonoms) o bé demanar més informació al telèfon d’atenció personalitzada, el 93 247 98 70.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics