L’Ajuntament prepara mesures de prevenció contra la Covid-19 per reobrir els espais municipals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Mica en mica, alguns dels àmbits que van quedar aturats per la pandèmia de la Covid-19 van recuperant progressivament la normalitat. Els centres sanitaris intenten reprendre l’activitat dels àmbits que van haver de readaptar per ajustar-se a la nova realitat que ha imposat el coronavirus, els comerços –en alguns casos ja fa setmanes- apliquen mesures de seguretat i higiene, i ara és l’Ajuntament qui anuncia l’establiment d’aquestes mesures per poder anar reobrint les dependències municipals que han estat tancades a la ciutadania.

Des del consistori s’ha explicat que està comprant material i preparant els espais per tal d’adaptar-los a la nova realitat. En aquest sentit, s’establiran controls de temperatura a les persones que hi accedeixin, s’han comprat pantalles de metacrilat per garantir el distanciament físic entre les persones i es donarà material de protecció i higiene per garantir la seguretat tant de treballadors com de públic.

Susanna Pla és 1a Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafolls.

Durant aquestes setmanes, diverses dependències municipals que han restat obertes ja han estat rebent a la ciutadania amb les mesures de prevenció i seguretat pertinents, com han estat l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, l’Àrea de Serveis Socials i la Policia Local.

Ara, però, el consistori adaptarà altres espais a les exigències per fer front al coronavirus.

Les mesures de desescalada, malgrat flexibilitzar la mobilitat de la ciutadania, continuaran acompanyades de mesures de distanciament físic entre les persones i d’higiene i protecció per tal de prevenir contagis de la Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics