El concurs MOSCA d’enguany ja escalfa motors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El concurs musical MOSCA de Palafolls ja ha començat els preparatius per l’edició d’enguany. Es tracta del certamen que busca promocionar la creació musical entre la població i donar a conèixer grups de música entre els joves.

Organitzat per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls, el MOSCA ja ha obert període d’inscripcions per les bandes i propostes musicals que vulguin presentar-s’hi i que vulguin optar a ser un dels 3 grups que tocaran a les barraques de l’AlterFesta del setembre.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut del Local Jove Can Batlle de Palafolls, explica que el concurs arriba aquest any a la seva 4a edició amb la intenció de millorar, com fa any rere any, i en destaca l’atractivitat dels premis.

Com és habitual, el concurs tindrà una primera fase d’inscripcions, fins el proper 19 de juny. El 4 de juliol es farà un concert de 40 minuts per a cada grup participant a la plaça de Poppi, del qual sortiran els 3 grups guanyadors. Durant el concert es duran a terme 3 tipus de votacions. D’una banda, la presencial, en què podran votar els assistents al concert; d’altra banda, una votació online, a través de les xarxes socials del Local Jove Can Batlle, i per últim una votació de l’organització. De cadascuna de les votacions en sortirà un dels tres grups que acabaran tocant a l’AlterFesta.

Muñoz admet que la situació actual d’excepcionalitat per culpa del coronavirus podria fer canviar de plans a l’organització del MOSCA i haver-lo d’adaptar a les circumstàncies, sense descartar un format virtual en cas que no pugui realitzar-se de forma presencial.

El concurs no posa límit al nombre de membres que componen el grup, el qual ha de comptar amb un representant –que pot ser un d’aquests mateixos membres-, i que pot ser de l’estil musical que es vulgui. Per participar-hi cal lliurar, en format físic o per correu electrònic 3 temes gravats per poder entrar al concurs –bé sigui en àudio o en vídeo, i admetent-se també la gravació d’un assaig.

Per inscriure’s cal omplir la fitxa d’inscripció disponible al web de l’Ajuntament de Palafolls o al mateix Local Jove Can Batlle, on caldrà entregar-la de nou omplerta juntament amb una fotocòpia del DNI de tots els components del grup i les 3 cançons.

Per a més informació es pot contactar amb Can Batlle o bé amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics