Palafolls prepara jocs a l’aire lliure pels més petits del municipi

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls i el Centre Lúdic i Educatiu Tastaolletes de Sant Genís han decidit impulsar, de cara a aquest proper dissabte al matí, una activitat pels nens i nenes del nostre municipi.

Es tracta d’una sèrie de jocs i elements lúdics perquè els nens i nenes de Palafolls puguin gaudir de passejos més entretinguts i, a la vegada, estimulin la seva imaginació. En aquest sentit, es col·locaran cartells en diferents punts del poble en què s’explicaran diferents activitats que hauran de fer els infants.

La intenció era donar resposta, entre altres, a la mancança de parcs infantils, tancats per la pandèmia del coronavirus, i a la necessitat de dinamitzar les passejades dels infants. Mercè Torrent és membre del Centre Lúdic Tastaolletes.

Entre les activitats que es poden trobar els infants que aquest dissabte surtin amb les famílies a passejar, n’hi haurà que demanaran trobar una paraula amagada entre diferents lletres escrites a terra, o que animaran als nens i nenes a seguir les petjades de la gata Trona fins a trobar-la.

Torrent ha destacat que el fet de buscar els cartells explicatius en sí ja és una part del joc, i destaca que, malgrat que cal participar-hi mantenint el distanciament físic amb la resta de persones, sí que es podrà interactuar amb les famílies que passegin i participin en la iniciativa.

L’Ajuntament de Palafolls ha informat que els cartells es podran trobar en espais tant del centre, el barri de Santa Maria o el barri de Sant Lluís. Trobareu la llista completa al web www.palafolls.cat. L’esplai el Pas serà l’entitat col·laboradora encarregada de col·locar els diferents cartells del joc, que està orientat a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i que es fa sense ànim de lucre.

L’activitat també es realitza en altres municipis de la zona, com Malgrat de Mar, en aquest cas encara sense data concretada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics