URGENT

L’Ajuntament ofereix un cicle de xerrades per les famílies durant la preinscripció escolar

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat la realització d’un cicle de xerrades en línia de suport a les famílies durant el procés de preinscripció escolar.

La primera de les ponències es durà a terme el proper dimarts 19, a les 7 de la tarda, i portarà per títol “El paper de la família en l’itinerari educatiu dels fills”.

Anna Rovira, tècnica d’ensenyament de palafolls, explica que a la xerrada es vol parlar sobre la importància de triar el centre educatiu dels fills, resoldre dubtes sobre l’itinerari educatiu.

La xerrada anirà a càrrec de la psicopedagoga Maria Helena Tolosa, i es farà a través de la plataforma Zoom. En aquest sentit, cal una inscripció prèvia per poder participar-hi omplint el formulari disponible al web www.palafolls.cat. Una estona abans de l’inici de la xerrada es publicarà l’accés a la sessió.

L’Àrea d’Ensenyament, amb coordinació amb altres àrees i les escoles, ja preveuen una segona xerrada per les properes setmanes sota el nom de “Sé que vull ser de gran, però no sé què haig d’estudiar”.

L’Ajuntament ha informat que, per qualsevol dubte o suport, les persones interessades contactin amb l’Àrea d’Ensenyament a través el correu electrònic plf.ensenyament@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics