Palafolls ha registrat, fins avui, més de 400 denúncies per incompliment de l’estat d’alarma

Imatge d'un control policial a Palafolls el mes d'abril - Foto: Policia Local de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa dos mesos des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol, que des mitjans del mes de març limita la mobilitat de la ciutadania a casos concrets, entre altres mesures, per tal de fer front a la propagació del coronavirus.

Tot i que, durant les últimes setmanes, s’han anat flexibilitzant mesures –dilluns, a més, està previst que Palafolls pugui passar a la fase 1 de la desescalada- el nombre de denúncies interposades per la Policia Local per incompliment de l’estat d’alarma ha anat in crescendo. Només fins avui s’han interposat un total de 411 denúncies a persones que incomplien la normativa.

Segons dades del cos palafollenc, fins avui s’han identificat més de 3.700 persones i més de 3.300 vehicles.

D’altra banda, a Blanes, el nombre d’actes-denúncia interposades a persones que incomplien el que estableix l’estat d’alarma és, segons les últimes dades facilitades pel consistori, és de 1.422. L’Ajuntament puntualitza que, durant els primers dies d’estat d’alarma, la major part de les actes-denúncia van ser per incompliments d’establiments que tenien la persiana aixecada i no eren de primera necessitat, per la qual cosa no podien obrir al públic.

En total, a Blanes s’han identificat fins avui més de 12.700 vehicles i més de 8.300 persones. Durant aquests dos mesos, a aquesta ciutat veïna s’hi han efectuat dues detencions directament relacionades amb l’estat d’alarma.

A Malgrat, la xifra de denúncies interposades fins avui i des de l’inici de l’estat d’alarma és similar a Palafolls; en total, se n’han registrat 408.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics