URGENT

El Festival ARTS d’Estiu s’ajorna fins al 2021

Compartiu aquesta història

Aquest divendres l’organització de l’Arts d’Estiu ha pres la decisió d’ajornar l’edició d’enguany del festival fins al proper 2021, davant la situació de pandèmia de la Covid-19.

A través d’un comunicat, els impulsors expliquen que durant les darreres setmanes han estat “treballant i valorant totes les opcions i alternatives per poder celebrar la desena edició d’ARTS d’Estiu aquest mes d’agost tal com estava previst”. Tot i així, l’organització del festival assegura que la salut i el benestar del públic, dels artistes i del mateix equip del festival són la seva prioritat. A més, afegeixen, la realitat actual –amb els protocols de treball, distanciament físic, aforaments restringits, entre altres-, així com la manca d’una definició de mesures específiques per a festivals i grans esdeveniments per part del Govern, fa que sigui “impossible preparar i celebrar l’ARTS d’Estiu que tots voldríem i del que tots tenim moltes ganes”.

L’organització del festival agraeix la paciència i el suport rebut, i informen que estan treballant per reprogramar els concerts que ja s’havien anunciat pel 2021. En aquest sentit, l’ARTS d’Estiu de l’any que ve ja es reserva, de moment, 4 dates confirmades per artistes que havien d’actuar aquest any. Són Sergio Dalma –5 d’agost-, Ara Malikian –6 d’agost-, Beret –7 d’agost- i Manel –21 d’agost. Sobre la resta de dates, l’organització ha dit que es donarà més informació en els pròxims dies.

Pel que fa a les entrades venudes, els impulsors de l’ARTS d’Estiu informen que seran vàlides per l’edició del 2021. En aquest sentit, demanen que tothom que ja hagi comprat una entrada la conservi pel concert de l’any vinent, ja que, asseguren, aquest gest seria “un gran suport pel festival”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics