La Policia Local decomissa 40 plantes de marihuana a Ciutat Jardí

Foto: Policia Local de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Policia Local de Palafolls

En una operació policial duta a terme aquesta setmana passada, el cos de la Policia Local de Palafolls va comissar prop d’una quarantena de plantes de cànnabis d’una casa de la urbanització de Ciutat Jardí.

Segons ha explicat el cap del cos palafollenc, Miguel Ángel Marín, uns agents de la policia van anar al domicili requerits per un altre assumpte, i allà van notar una forta olor de marihuana. Amb el permís del propietari els agents van accedir a l’immoble, on van trobar les plantes en diferents estats de creixement i tot el material necessari pel cultiu de la droga.

Segons ha explicat Marín, es va procedir al decomís de les plantes de cànnabis i del material per la producció. Marín puntualitza que, en aquest cas, la policia sí que es va endur la troballa, tot i que en altres casos es deixa allà a requeriment judicial.

La Policia Local de Palafolls ha informat que, tot i que el responsable de plantació no va ser detingut, sí que va quedar imputat per tinença de substàncies estupefaents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics