Comencen les preinscripcions presencials als centres educatius

Aula de l'Institut de la Font del Ferro - Foto: blanesaldia.cat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’avui dimarts i fins el proper divendres els centres educatius de primària i secundària de Palafolls, així com la llar d’infants, reben personalment les famílies que han preferit efectuar la preinscripció escolar de forma presencial.

Aquest tràmit, arran de la situació que imposa el coronavirus, es fa únicament havent demanat cita prèvia i extremant les mesures de seguretat i prevenció davant la Covid-19.

Les preinscripcions van començar fa gairebé una setmana, el passat dimecres, de forma telemàtica, i des de l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls expliquen que el nombre de famílies que han preferit efectuar-la de forma presencial és baix, ja que la majoria han optat per fer-la en línia. Rosa Martínez, directora de l’institut palafollenc, recorda que fins divendres hi ha temps de preinscriure els alumnes en qualsevol de les dues formes.

La preinscripció presencial es fa entregant el formulari que s’ha omplert de casa o bé portant i utilitzant un bolígraf propi, per tal de minimitzar el risc de contagi.

Maribel Queralt, directora de l’escola Les Ferreries, explica que de moment s’estan complint tant els horaris de les cites demanades com també les mesures de prevenció, i informa que, mentre avui ja tenen tot el dia ocupat, demà encara queden espais per cites presencials.

Per la seva banda, Laura Duarte, directora de l’escola Mas Prats, fa el mateix recordatori a les famílies que vagin al centre de forma presencial per fer la preinscripció.

Des de l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls s’ha fet una valoració positiva de la resposta de les famílies envers la preinscripció telemàtica, que seguirà en marxa fins aquest divendres, també la que es fa de forma presencial.

Pel que fa als estudis postobligatoris, com batxillerat o cicles formatius, els períodes de preinscripcions s’encetaran el proper dia 27 –en el cas de batxillerat-, el dia 2 de juny –en el cas de cicles de grau mitjà d’FP- i el 10 de juny –en el cas de cicles formatius de grau superior.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics