Investiguen dos vigilants de Rodalies per una suposada agressió a un passatger a Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Renfe ha expedientat i apartat del seu servei a dos vigilants de seguretat dels combois després que agredessin, de forma violenta i sense motiu aparent, un passatger que no duia mascareta. Els fets van tenir lloc aquest diumenge a l’alçada de Calella i van ser enregistrats en vídeo i denunciats per diversos passatgers.

Segons indiquen diversos mitjans, dos vigilants de seguretat van dirigir-se a un passatger que es trobava assegut sol en un dels compartiments per requerir-li perquè no portava posada la mascareta. La discussió hauria pujat de to i els dos agents van intentar reduir el passatger.

Els passatgers d’un altre vagó van apropar-se i van recriminar als agents les formes de la seva actuació, i un d’ells va amenaçar en estirar l’anella d’emergència per aturar el tren.

Renfe ha assegurat que els dos agents de seguretat “han estat apartats immediatament del servei”, i ha afirmat que se’ls ha obert un expedient. La companyia ha dit que “no toleren ni toleraran accions d’aquest tipus” als seus trens.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics