Els hospitals de Blanes i Calella registren fins avui 263 positius per Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva confirma la disminució de pacients que han ingressat als hospitals de Blanes i Calella per culpa del coronavirus, i informen que els dos centres no registren cap cas crític.

Segons ha informat la corporació sanitària, des que es van detectar els primers casos de Covid-19 als centres hospitalaris de la Corporació, a l’Hospital de Calella hi ha hagut fins ara un total de 148 persones a qui s’ha fet la prova del coronavirus i han donat positiu. Entre el 16 d’abril i el 18 de maig les proves PCR van registrar 39 positius –poc més d’un 10% dels pacients atesos-, mentre que en el primer mes, del 16 de març al 16 d’abril, es van detectar 109 casos positius –un 34% de les proves.

En el cas de Blanes, mentre que durant el primer mes s’hi van registrar 96 positius per les proves PCR –un 52% dels testos-, els registres del 16 d’abril al 18 de maig mostren que només un 11,3% dels pacients a qui s’ha fet la prova han donat positiu.

Fins avui, segons dades de la CSMS, els dos hospitals han donat l’alta a un total de 195 pacients que han superat el coronavirus. Per contra, s’han hagut de lamentar 51 defuncions per culpa de la Covid-19.

Pel que fa als professionals sanitaris, s’ha fet el test PCR a un total de 623 treballadors i treballadores, dels quals 136 han donat positiu; 2 continuen en aïllament, mentre que la resta ja s’han pogut reincorporar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics