URGENT

Ja és oberta la deixalleria mancomunada de l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns va reobrir al públic la deixalleria de Malgrat de Mar, situada al polígon de Can Patalina, i que dona servei als municipis de Palafolls, Malgrat, Santa Susanna i Pineda. L’espai ha reprès l’activitat després que tanqués les seves portes per la crisi sanitària del coronavirus.

Així, des d’aquesta setmana els habitants de Palafolls poden dirigir-s’hi per poder llençar els residus voluminosos, fusta, ferralla, elèctrics o aparells electrònics, així com runa, paper, vidre, embalatge i els considerats com a residus especials. La deixalleria compta amb un total de 22 punts de recollida pels diferents tipus de residus.

Els horaris d’obertura de la deixalleria a particulars, entre els mesos de maig i octubre, són de dilluns a dissabte 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre, així com els diumenges de 10 del matí a 2 del migdia.

La deixalleria pertany a la Mancomunitat de l’Alt Maresme per a la Gestió de Residus Sòlids Urbans i del Medi Ambient, un ens local que agrupa els municipis de Palafolls, Malgrat, Santa Susanna i Pineda en matèria de gestió d’escombraries i medi ambient en general.

Pel que fa al servei de recollida a domicili de voluminosos, l’Ajuntament de Palafolls ha informat que, tot i que de moment no s’efectua, s’està treballant perquè es reprengui de cara als pròxims dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics