URGENT

La llar d’infants es prepara per la possible reobertura de la instal·lació

Compartiu aquesta història

A l’espera de les directrius del Departament d’educació , la llar d’infants de Palafolls ja està estudiant com aplicarà les mesures necessàries per poder reobrir el servei quan toqui, amb totes les mesures de seguretat.

Hi ajudarà el fet que la llar d’infants local és gran, amb bones instal·lacions cosa que permetrà compartimentar l’activitat educativa quan es reobri el servei.

Ho destaca la directora del centre, Sandra Jiménez.

La llar es va tancar fa 2 mesos la seva activitat, a l’igual que les escoles, i està pendent dels plans d’educació.

Sigui com sigui, també a l’igual que els centres de primària i de secundària, la llar està en ple procés de preinscripció. Es pot fer la demanda de plaça de forma telemàtica i, ocasionalment també, presencialment.

A a pàgina web de l’ajuntament hi ha les indicacions per poder fer el procés de preinscripcions.

El centre té previst obrir pel proper curs una aula de nadons, 2 per a nens  i nenes nascuts l’any passat i 3 aules pels nascuts al 2018.

Comptant que ja hi ha molts usuaris que passen de curs, la llar d’infants ofereix una 40a de places per a nous participants.

Tot i que el termini de preinscripció acaba aquest divendres, la llar d’infants municipal té sempre la matrícula oberta, pel que en el cas que algú es vulgui inscriure fora dels terminis oficials, i sempre i quan hi hagi plaça disponible,  podrà formalitzar la matrícula al centre educatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics