URGENT

ASPRONIS inicia una campanya de micromecenatge per adquirir canons d’ozó

Compartiu aquesta història

La Fundació ASPRONIS ha posat en marxa una campanya de micromecenatge per tal de comprar 4 canons d’ozó per realitzar desinfeccions freqüents i periòdiques als serveis assistencials i laborals. D’aquesta manera, la fundació es vol preparar per la desescalada del confinament i el retorn a la “nova normalitat”, posant la seguretat de les persones ateses i de la plantilla com a principals objectius.

ASPRONIS ha anomenat la campanya amb el lema #PlantemCaraAlCovid19, i ha fet una crida a la ciutadania, famílies o empreses perquè puguin aportar qualsevol quantitat econòmica per, així, adquirir els 4 canons d’ozó, que tenen un cost total de 5.700 euros.

Segons ha informat la fundació, durant l’estat d’alarma ASPRONIS ha realitzat diverses desinfeccions amb ozó als seus centres amb mitjans propis, ja que disposa de dos canons, així com també amb aparells contractats a tercers o gràcies a les accions de la policia local d’alguns municipis.

La fundació assegura, però, que malgrat les aportacions i suport rebut des dels diferents àmbits socials, els costos en mitjans per la seguretat de les persones d’aquests mesos suposen un sobrecost important difícil d’assumir per l’entitat a mig o llarg termini. En aquest sentit, ASPRONIS afirma que els 4 aparells d’ozó que es volen adquirir han de permetre facilitar la mobilitat l’autonomia per utilitzar-los segons les necessitats als serveis i que, a més, suposaran un estalvi important en despeses de contractacions o de lloguer a empreses externes.

Per participar en la campanya de micromenatge impulsada per la Fundació ASPRONIS, l’entitat ha habilitat un espai al seu web –www.aspronis.com- per tal de poder fer les aportacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics