Palafolls impulsa un llibre per treballar en família la realitat social del coronavirus

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb la inauguració, avui divendres, de la nova Oficina del Voluntariat, l’Ajuntament de Palafolls ha aprofitat per anunciar la iniciativa del llibre “Ja puc sortir de casa”.

Es tracta d’un conte adreçat a nens i nenes de 3 a 9 anys que té per objectiu donar a les famílies una eina per poder treballar amb els més petits la situació d’estat d’alarma, les etapes actuals del desconfinament, així com prendre consciència dels nous hàbits socials.

Anna Rovira, tècnica de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls, explica que amb el conte es volen treballar tots aquests aspectes de forma propera i didàctica perquè els infants entenguin com cal afrontar la realitat actual.

El llibre, del qual se n’han editat 1.000 exemplars, s’ha elaborat conjuntament amb l’Editorial Mediterrània, així com ha rebut l’assessorament del cap del servei de malalties infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol, el doctor Bonaventura Clotet, i les recomanacions de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El llibre “Ja puc sortir de casa” es pot obtenir a l’Oficina del Voluntariat, el nou espai que ha inaugurat avui divendres L’Ajuntament de Palafolls per donar resposta a les iniciatives de voluntariat del municipi, centralitzar el repartiment de material i impulsar les accions en aquest àmbit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics