URGENT

L’evolució de la pandèmia de la Covid-19 al Maresme és positiva

Compartiu aquesta història
Foto: Govern de la Generalitat

Aquesta és una de les conclusions emeses des de la reunió celebrada aquest dijous al matí de forma telemàtica entre tots els alcaldes i alcaldesses de la nostra comarca i el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, per intercanviar informació sobre les mesures de desescalada de la Covid-19 al territori. Segons ha informat el Govern català, durant la sessió van repassar-se les dades epidemiològiques de la comarca.

Fernández va remarcar que “tot fa pensar que se segueix pel bon camí”, però va apuntar que pot haver-hi relaxament “perquè el risc de rebrot encara és molt present”. En aquest sentit, el delegat del Govern va voler recordar als veïns i veïnes que tot just ara s’inicia la desescalada, encara que a vegades es tingui “sensació d’eufòria perquè comencem a veure mesures d’alleujament”. Fernández va afegir també que ara “cal més coordinació que mai”, apel·lant a una relació fluïda entre consistoris per seguir avançant de forma segura en el desconfinament.

Segons ha informat el Govern català, els alcaldes i alcaldesses van plantejar qüestions pràctiques sobre la gestió del desconfinament en l’àmbit del comerç, de l’espai públic, de la mobilitat o sobre l’obertura de centres escolars, en aquest cas després de rebre l’anunci del pla de retorn a les aules des del Departament.

 

Imatge de portada: Pete Linforth – Pixabay

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics